Зареждане

Dana White: Никога няма да има друг като Conor McGregor

Dana White: Никога няма да има друг като Conor McGregor
Публикувано на: Юли 1, 2019 в 07:55 ч
Dana White отново се изказа ласкаво по адрес на своята голяма звезда. Президента на UFC говори пред медиите и сподели, че никога няма да има друг като Conor McGregor. Трудно е да се повярва на това, което "The Notorious" постигна в ММА. От човек, който взима помощи, до двоен шампион в най-голямата ММА организация в света и милионер. Малко са бойците, които могат да си позволят да не се бият и да разиграват UFC, но определено Conor е един от тях и White никога не пести своите суперлативи по негов адрес:


Има само един Conor McGregor. Хората винаги питат за Conor McGregor и искам да знаят дали ние ще намерим втори като него. Мога да ви кажа, че никога няма да има друг като McGregor. Ще има хора, които ще се издигнат и ще станат звезди, но по техен собствен начин. 

Много хора обаче виждат, че той е успешен и опитват да го имитират. Те си мислят, че ако правят това, което той прави и те ще станат като него, но не е така. Никога повече няма да дадем такава власт на друг боец, както направихме с McGregor.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес