Зареждане

Dana White не отрича възможна среща между Conor McGregor и Gerorges St-Pierre

Dana White не отрича възможна среща между Conor McGregor и Gerorges St-Pierre
Публикувано на: Октомври 19, 2017 в 09:16 ч
 
 Въпреки че доскоро не показваше особен интерес да се изправи срещу шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor, Gerorges St-Pierre заяви, че в крайна сметка Dana White е шефът и ако желае такава битка, ще я получи. Наскоро президентът на федерацията публично сподели, че такава една евентуална среща между McGregor и St-Pierre не е изключено да се случи.
 
"Ако победи в предстоящата среща, GSP ще трябва първо да защитава титлата, а и Conor има това-онова да свърши преди това. Може би ще изчакаме поне година и нещо преди да започнем да говорим за такава голяма среща."
 
И наистина, на St-Pierre му предстои да се изправи срещу настоящият шампион в средна категория Michael Bisping в главното събитие на UFC 217 на 4 ноември 2017, което ще се състои в Ню Йорк. Що се отнася до McGregor, има вероятност да защитава титлата си срещу Tony Ferguson в следващата си среща.
 
"Всеки иска да се изправи срещу Conor McGregor в момента. И като казвам всеки, имам предвид състезатели от цели три категории - както и да го погледнем, все ще са интересни срещи."
 
Това коментира Dana White, който също споделя, че ако срещата със St-Pierre се състои, място ще намерят със сигурност.
 
"Не знам къде ще бъде за момента. Може да я направим в Croke Park, Ирландия, където има около 100 000 места, а може и да е в Торонто, където ще има място за 56 000 души. Вегас също е винаги добър вариант."
 
Като за начало, и двамата бойци имат сериозни срещи, през които трябва да минат, но после нищо не ги възпира да се изправят един срещу друг в сериозна и интригуваща битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес