Зареждане

Dana White: Не е доволен от Tyron Woodley и може да създаде отново временна титла

Dana White: Не е доволен от Tyron Woodley и може да създаде отново временна титла
Публикувано на: Декември 7, 2018 в 08:24 ч
Шампиона в полусредна категория на UFC, Tyron Woodley и Dana White никога не са били първи приятели. Двамата доста често отправят критики един към друг и това скоро няма да спре. Dana иска Woodley да се бия през януари, но той е контузен и обяви, че няма да е готов преди февруари, което вбеси White и той отново обмисля да създава временна титла:



Кажете ми този Woodley, кога иска да се бие ? Това винаги е било проблем с него. Ще продължим без него, защото категорията е пълна с таланти. Няма значение дали Woodley иска или не иска да се бие, защото ние ще направим битка между двама от най-добрите в категорията. Може да създадем временна титла и да се бият за нея през януари. 

Не ме интересуват плановете на Covington, защото или искаш да си шампион или не искаш. В този бизнес, ако получиш възможност, то веднага трябва да я приемеш. Той имаше шанс да се бие с Woodley, но не се възползва и ще видим.



Говори се за битка между Covington и Kamaru Usman през януари, но Colby отказал, а Usman приел битката и все още не е ясно какво ще се случва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес