Зареждане

Dana White: McGregor трябва да се събуди и да престане с тези неща

Dana White: McGregor трябва да се събуди и да престане с тези неща
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Dana White не е доволен от постъпката на своя любимец Conor McGregor, който по-рано тази година ударил възрастен човек в кръчма в Ирландия. McGregor опитал да го поречи, но получил отказ и това отключило в него агресията. Преди няколко дни от TMZ разпространиха видео от случката, а ирландеца получи вълни от критика.

Президента на UFC обожава своята златна кокошка, но и той реши, че е време да го критикува и сподели, че McGregor трябва да престане с тези изцепки:


Това се е случило през април и аз знаех за него. Сега се появи и видеото и наистина е доста зле. Очевидно е, че това е McGregor. Случва се в Ирландия и е след спор за уиски. Сега той вече има свое уиски и му вкарва ляво кроше след спор. Не знам каква е цялата история, но той удря в лицето възрастен човек. 

Хората гледат McGregor след всички лоши неща, които направи и се чудят колко още ще има. Колко още ще плати Conor McGregor, преди да разбере, че това не си струва и не трябва да прави такива неща. Това, което се случи в Ню Йорк му костваше милиони. 

Плати милиони за това, а след това плати и на момчето с телефона. Колко ще трябва да плати на този възрастен човек ? Не знам кога ще се събуди и ще престане с тези неща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес