Зареждане

Dana White: Как така McGregor не е защитавал титлата?

Dana White: Как така McGregor не е защитавал титлата?
Публикувано на: Декември 29, 2017 в 14:00 ч
 
 Говорим за добрия ни приятел - президента на UFC, Dana White, който успя да ни изуми със своето отрицание от реалността. В наскорошно интервю той съвсем откровено запита как McGregor никога не е защитавал титла.
 
"За да твърди това някой, значи просто мрази Conor. Ако погледнете как се развиват нещата, Conor се е бил с всеки. Когато спечели титлата в лека категория, той се отказа от пояса в категория перо. Опита се да не го прави, но го бяхме принудили с договор."
 
"Стана шампион в лека категория и следващата му среща беше срещу Floyd Mayweather. Сега трябва да защитава титлата. Как така не е защитавал титлата?"
 
Не я е защитавал, защото... не я е?! Не мразим McGregor - срещите му са ни интересни и ни се иска да го видим обратно в Октагона, но е факт, че така и не е защитавал титлата. Въпреки всичко обаче, White държи на позицията си.
 
"Преувеличава се с твърдението, че не е защитавал титла. Той се би с всеки. Изправи се срещу Chad Mendes, Dustin Poirier. Надви Max Holloway... Единсвеният, който го е побеждавал през последните 4 години."
 
"Не е вина на Conor, че dos Anjos се рани. Негова вина е, че се изправи срещу Mayweather, но решихме все пак да направим двубоя, след който всички от UFC го поздравяваха, задето представя спорта на такова ниво."
 
Истина е, че са мнозина хейтърите, които биха се втурнали да убеждават, че ирландецът не се е бил с никого по-значителен. Това, разбира се, не е вярно. Все пак Max Holloway, Dustin Poirier, Chad Mendes и Eddie Alvarez не са случайни. Победата над Jose Aldo също си е сериозно постижение - McGregor успя да го довърши за 13 секунди. Хейтърите възтържествуваха при загубата на McGregor от Nate Diaz, но нека имаме предвид, че той все пак спечели реванша.
 
Нищо от това обаче не променя факта, че McGregor така и не е защитавал титлата.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес