Зареждане

Dana White: Jon Jones не можеше да се справи с напрежението да бъде шампион

Dana White: Jon Jones не можеше да се справи с напрежението да бъде шампион
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 10:00 ч
 
Jon Jones понастоящем се намира зад кулисите и очаква наказанието си от Американската антидопингова агенция и Калифорнийската държавна атлетическа комисия за неуспешния допинг тест, в който бе намерен стероида туринабол. Това е неговият втори провал на допинг тест в последните две години, което означава, че той може да бъде отстранен от спорта за дълго време.
 
Президентът на UFC Dana White наскоро се появи в шоуто на Dan Le Batard и сподели мнението си за Jones и за ситуацията около него.
 
"Той също щеше да пренапише историята на UFC (сравнявайки Jones с постигнатото от Demetrious Johnson предходната вечер) и вероятно щеше да бъде най-великият шампион в историята на спорта и най-вероятно щеше да се бие и в тежка категория и точно сега кой знае какво би могло да се случи? Аз съм в бизнеса, в който когато парите и славата ви връхлетят, трябва да останете здраво стъпили на земята.", заяви White.
 
 
"Jon Jones започна да прави милиони долари, когато беше все още на 24 години. Може да видите стари интервюта, в който ви казва, че той е достатъчно талантлив, за да спечели много титли. Но може ли да се справи с натиска и с всичко, което върви заедно със световната титла? Като сте известни? С цялото богатство, което имате? Този въпрос сега получи своя отговор.", добави White.
 
Ако това звучи доста тежко от устата на президента на UFC, заслужава да се отбележи факта, че Dana и Jon не са в добри отношения от доста време, а Jones отказа да говори с White още след провала на първия допинг тест през 2015-та година.
 
Но не е нужна лична вражда от страна на White, за да каже такива неща за своите бойци, а думите му често за трудни за оспорване. Но в крайна сметка White е човек, който трябва да популяризира бойците си, а не да ги погребва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес