Зареждане

Dana White: Jon Jones е най-великият боец, стъпвал някога в Октагона

Dana White: Jon Jones е най-великият боец, стъпвал някога в Октагона
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 09:48 ч
Помните ли как през април президентът на UFC Dana White заяви пред целия свят, че Daniel Cormier, а не Jon Jones, е най-великият боец в полутежка категория на всички времена?

Е, явно се е шегувал.

Или просто се е опитвал да продаде по-добре 'DC' докато участваше в 27-мия сезон на The Ultimate Fighter. Каквато и да е била причината, мнението му вече е съвсем различно сега, когато Jon Jones е отново в играта.

"Jon Jones, и много хора ще потвърдят това, е навярно най-великият на всички времена. Мисля, че той е най-великият боец, стъпвал някога в Октагона. Ако всичко беше наред в личния му живод, един Господ знае къде щеше да е сега."

Jon Jones ще може да се върне в UFC следващия месец, след като му се размина сериозното наказание от USADA. Това означава, че White трябва да го рекламира за някое предстоящо събитие.

Говореше се, че ще видим Jones в UFC 230, но White продължава да твърди, че ще го вкара в клетката в началото на следващата година. Напомняме, че Daniel Cormier се готви за битка с Brock Lesnar, така че навярно Jones ще трябва да се бие с Alexander Gustafsson в реванш.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес