Зареждане

Dana White: Jon Jones е най-пропиленият талант

Dana White: Jon Jones е най-пропиленият талант
Публикувано на: Октомври 18, 2017 в 09:22 ч

Jon Jones и Dana White имаха дост трънливи взимоотношения. Jones трябваше да се върне в действие, след като нокаутира Daniel Cormier в UFC 214, с двубой срещу Brock Lesnar, а след това да се бие с Stipe Miocic за титлата в тежката категория. Само си представете колко шум, колко зрелище, а и колко приходи щеше да има от тези битки.

Jones обаче се издъни на допинг теста преди UFC 214 и за пореден път разочарова своите работодатели, до толкова че Dana White вече е зачеркнал бившия шампион.
 
"Той е най-пропиленият талант в историята на всички спортове. Jon Jones е толкова талантлив и надарен, че щеше да се справя отлично сега, ако не се забъркваше в неприятности. Той можеше да е шампион в тежката актегория и да чупи рекорди. Много хубави неща можеха да се случат с него. Но това е положението. Вярвайте ми, вече нито психически, нито емоционално съм ангажиран с него."

Jones в момента очаква изслушване от съда през декември, който да реши неговата съдба. Това ли ще е краят на шеметната му кариера или отново ще го видим в Октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес