Зареждане

Dana White иска да раздели Англия с битка между Darren Till и Leon Edwards

Dana White иска да раздели Англия с битка между Darren Till и Leon Edwards
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Dana White иска да изправи една срещу друга двете английски звезди, които се подвизават в UFC. Едната от тях е бившият претендент за титлата в полусредна категория Darren Till и Leon Edwards, който се намира в серия от победи и търси голяма битка. Till имаше големи надежди и стигна до битка за титлата, която загуби със събмишън от Tyron Woodley.

Той се завърна в родината си през март тази година и очакваше победа, но беше брутално нокаутиран от Jorge Masvidal и за първи път в кариерата си е в серия от 2 поредни загуби. Leon се намира в серия от 7 поредни победи и мечтае да стигне до титлата. Двамата бойци не се харесват и Dana White иска да раздели Англия с битка между тях:


Днес говорихме за бъдещето на Darren Till. Мисля, че той е страхотно хлапе с голямо бъдеще. Утре ще имаме събрание, на което ще мислим бъдещи битки и определено ще обсъждаме Till. Коментирахме евентуална битка между Till и Leon Edwards. 

Двамата не се харесват особено. Ще се наложи да разделим Англия, ако организираме такава битка. Мисля, че това ще е един огромен сблъсък за Англия.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес