Зареждане

Dana White: Henry Cejudo не е най-великият боец

Dana White: Henry Cejudo не е най-великият боец
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 00:00 ч
Миналия уикенд в Илинойс Henry Cejudo сътвори история и стана новият двоен шампион на UFC. Той е олимпийски златен медалист, шампион в категория муха и петел. "The Messenger" изобщо не губи време и се обяви за най-великият атлет в историята на бойните спортове. Президента на организацията обаче не е убеден в тези твърдения и реши да охлади мераците на Cejudo да заеме 1-вото място в pound for pound ранглистата:


Чух, че Cejudo твърди, че е номер 1 в pound for pound ранглистата. Добре е за него, че е толкова уверен и вярва в себе си. Трябва да сме реалисти, защото имаме Jon Jones и Khabib, който никога не е губил. Вижте през какво преминаха тези момчета и колко пъти Jones защити титлата си. Има много бойци пред Cejudo. Не трябва ли Jones да е най-великият ? Най-вероятно трябва. 

Какво ще кажете за Amanda Nunes ? Какво ще кажете на Khabib, който няма загуба ? Той се намира в тежка категория и знаем колко е трудно да нямаш загуба. Трудно е да се каже, защото има прекалено много добри бойци. Може да дадем за пример и Shevchenko. Вижте тя какво прави и накъде отива. Трудно е да говориш, че си най-добрият в момента, а още по-трудно е да се определяш като най-добрият в историята.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес