Най-големият сайт за бойни спортове

       

Dana White: Greg Hardy вече беше на дъното и сега опитва да се поправи

Dana White: Greg Hardy вече беше на дъното и сега опитва да се поправи
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 12:31 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Greg Hardy направи страхотен дебют в Dana White's Tuesday Night Contender Series. Той успя да нокаутира друг бивш футболист, Austen Lane само за 58 секунди и това му спечели договор с UFC. Dana White сподели, че Greg Hardy вече е бил на дъното и опитва да се поправи:

"Истината е, че дори да остане чист и да се бие в следващите 10 години, да стане световен шампион и най-великият ММА боец в историята, винаги ще се говори и пише за него и ще го наричат 'бияч на жени'. Това винаги ще се говори за него и всички ще го наричат така. Тази история ще го преследва до края на живота му, но към днешна дата той се старае и прави всичко по правилния начин. Той си плати за грешките и беше на дъното, но сега опитва да се поправи и се бори за своето оцеляване. Всеки прави грешки, но важното е какво прави след тях - Hardy наистина се стараеше и взе участие в аматьорски битки, в които не ти се плаща, но сега е при нас и си заработи $20 000. Той приключи с алкохола и наркотиците и се опитва да промени живота си. Той е от този тип хора, които когато сгрешат, няма да им покажат милост. Когато направи грешка, всичко ще му скочат, но аз говорих с неговия екип и всички го обичат. Дадохме му шанс - ще видим до къде може да стигне."

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Derrick Lewis: Daniel Cormier не трябва да ме подценява

Derrick Lewis: Daniel Cormier не трябва да ме подценява
Lewis смята, че DC го подценява
Новини » октомври 19, 2018 (2)
цялата новина

Greg Hardy влиза отново в Октагона за UFC Fight Pass

Greg Hardy влиза отново в Октагона за UFC Fight Pass
Бившият NFL играш Greg Hardy привлече сериозно внимание към себе си през последните години. Бившият ръгбист беше обвинен в домашно насилие по време на своята NFL кариера.
Новини » октомври 19, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook