Зареждане

Dana White говори за бъдещето на Khabib

Dana White говори за бъдещето на Khabib
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 00:00 ч
В момента бъдещето на една от най-големите звезди е неясно. Шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov беше бесен след като от Атлетическата комисия го наказаха с 9 месеца и го глобиха с $500 000. Това не е всичко, защото двама бойци от неговия отбор получиха по една година наказание и по $25 000 глоби, които непобедения боец от Дагестан заяви, че ще плати.

Това определено беше голям удар за него и обърква неговите планове и сега той е категоричен, че няма да се бие докато не свършат наказанията на неговите приятели. В така развилата се ситуация нещата в лека категория остават неясни и президена на UFC, Dana White реши да ни даде малко яснота:




Чувам доста неща, но Khabib не ми е казвал нищо. Виждам доста неща по медиите, но той не е казвал нищо и когато говорим ще оправим нещата и ще видим какво ще стане. Разбира се, че Tony заслужава да се бие, защото е безспорен претендент и това е битката за Khabib. Мисля, че ще се наложи създаване на временна титла в категорията. Ще видим как ще се развият нещата. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес