Зареждане

Dana White: Eгото на Francis Ngannou е извън контрол

Dana White: Eгото на Francis Ngannou е извън контрол
Публикувано на: Юли 8, 2018 в 15:31 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Francis Ngannou получи доста внимание миналата година след като нокаутира Alistair Overeem. Всичко започнаха да говорят за него и да го спрягат за новият шампион в тежка категория. Francis получи своя шанс за титлата и от UFC наляха доста пари да го рекламират.

Той обаче беше тотално доминирал от Stipe Miocic и загуби тази битка. Ngannou се завърна по-рано днес срещу Derrick Lewis, но тотално разочарова със своето представяне и ударите, които отправи се брояха на пръсти в една меко казано скучна битка. Dana White обаче има теория за цялата ситуация:
 
Представянето на Ngannou беше ужасно. Мисля, че след победата над Alistair Overeem той се издигна прекалено бързо и всички започнаха да говорят за него. Мислех си, че той ще бъде следващият шампион. Мисля, че егото му изчезна и виждате какво се случва, когато това стане - започваш да се разпадаш. Имахме няколко разговоря с него и мисля, че егото му е извън контрол. В битката с Miocic, той отиде във Франция и почти не тренира, а сега може и да е тренирал, но егото е това, което наранява Francis Ngannou.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес