Зареждане

Dana White: Cormier все още е сред най-добрите

Dana White: Cormier все още е сред най-добрите
Публикувано на: Август 22, 2019 в 07:47 ч
Качил: DoloR
Dana White не е доволен от факта, че бившият двоен шампион Daniel Cormier се срина в ранглистата на UFC, след като миналия уикенд загуби от Stipe Miocic в Калифорния и това му коства титлата в тежка категория. Преди битката между двамата DC беше номер 1 в p4p ранглистата, а след загубата се срина до 7-мото място.

Много от феновете вече забравиха това, което Cormier постигна миналата година и го заляха с критика, но президента на UFC го подкрепи и сподели, че за него Cormier все още е сред най-добрите и не трябва да се оттегля от ММА:


Cormier отиде от 1-вото място на 7-мото в ранглистата само след 1 загуба. Все още смятам, че е един от най-добрите в света. Видях ранглистата и за мен това е лудост. Той беше номер 1 в събота, а днес вече е назад с толкова позиции. 

Той загуби от претендент номер 1 в тежка категория, който е рекордьор по защити. За мен това е лудост и той трябва да е по-високо в ранглистата. Daniel доминираше до момента, в който не използваха тази брилиантна стратегия с ударите в тялото. За мен той все още е сред най-добрите и не мисля, че трябва да се оттегли, но това зависи от неговото семейство.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес