Зареждане

Dana White: Conor McGregor не се страхува от никого и не отказва битки

Dana White: Conor McGregor не се страхува от никого и не отказва битки
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 14:30 ч
Dana White вярва, че голямата звезда на организацията ще се завърне в клетката още тази година. В момента Conor McGregor си почива от битките, но не пропуска да коментира събитията на организацията. White твърди, че бившия двоен шампион чака, за да се изяснят нещата в лека категория и чак тогава ще реши да се върне. "The Notorious" силно желае втора битка с Khabib Nurmagomedov и най-вероятно ще изчака, за да види дали той ще успее да защити титлата си срещу Poirier през септември на UFC 242 в Абу Даби. Dana е сигурен в неговото завръщане и вярва, че McGregor скоро ще се върне в клетката:


В момента Conor e изчакваща позиция и мисля, че иска да види какво ще се случи в категорията. Мисля, че той ще се завърне скоро. Не е вярно, че той е отказвал битки. McGreogor не е отказвал нищо. Abdelaziz може да говори каквото си поиска, но McGregor не отказва битки и точка. 

Conor е сред бойците, които са готови да се бият винаги. Когато другите се отказват McGregor е този, който се появява. McGregor не се страхува от никого и не е вярно, че отказва битки. Мисля, че ще го видим още тази година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес