Зареждане

Dana White: BJ Penn ми обеща, че ще се оттегли след битката с Lentz

Dana White: BJ Penn ми обеща, че ще се оттегли след битката с Lentz
Публикувано на: Юли 29, 2019 в 07:20 ч
Наскоро стана ясно, че от UFC дават пореден шанс на легендата BJ Penn, който е в рекордна серия от загуби и няма победа от 9 години. Penn инкасира 7 поредни загуби, след като през май загуби от Clay Guida и Dana White обеща, че няма да му дава шанс, но въпреки това го направи. Сега легендарния бивш шампион в две категории ще се бие срещу Nik Lentz най-вероятно през ноември в Ню Йорк и White сподели, че му дава шанс, защото Penn му обещал, че това е последната му битка и той спира с ММА след нея:


Дадох му шанс, защото той ме тероризираше с дни наред и не спираше да ми пише 3 поредни дни. В крайна сметка двамата се разбрахме и BJ Penn обеща, че каквото и да стане в тази битка тя ще му е последна. Няма да му дам друга битка. Няма значение какво ще се случи, защото аз няма да му давам повече шансове. Ако вие сте лекарите и се интересувате от него, то тогава ми се обадете. В противен случай ще ви кажа, че трябва да си гледате работата. 

Познавам Penn от 19-годишен. Връзката между нас и неговото семейство е луда и трае вече 20 години. Той ми каза хиляди причини, поради които иска още една битка. Вие ме познавате и когато искам да правя нещо, то аз ще го направя и не се интересувам от друго. 

BJ ми обеща, че каквото и да се случи в битката ще се оттеги. Ще видим дали ще го спази. Обещавам ви, че той повече няма да се бие в UFC след тази битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес