Зареждане

Дан Хукър се цели в битки с Фъргюсън и Оливейра

Дан Хукър се цели в битки с Фъргюсън и Оливейра
Публикувано на: Юли 3, 2020 в 00:00 ч
Дан Хукър се беше засилил уверено към титлата в лека категория, но Дъстин Поире му дръпна ръчната и го върна назад. Двамата се биха миналия уикенд във Вегас, където след 5 рунда война Поире излезе победител с решение. Това беше втора загуба за Хукър, откакто се върна в лека категория и му спря серията от 3 поредни победи.

Дан печели 7 от последните си 9 битки в UFC и е готов за ново предизвикателство. Той се прибра у дома, където ще стои под карантина и пусна снимка, на която показа как от далеч говори със семейството си. "Hang Man" още не се е възстановил след загубата, а вече се цели в следващи опоненти. Той иска да премери сили с Тони Фъргюсън или Чарлз Оливейра. Ето какво сподели Дан в интервю за Submission Radio:

Вече съм се прицелил в нови съперници и мисля, че трябва да бъде някои измежду Тони Фъргюсън и Чарлз Оливейра. Мисля, че всяка от тези две битки би могла да бъде главна за някое събитие. Оливейра обаче предизвиква Поире и Макгрегър, а нищо не казва за мен или Фъргюсън. 

Ще изчакам и ще видим, но мисля, че Тони е по-смислен опонент за мен. Искам да се бия преди края на годината. Тези две имена имат смисъл за мен. Готов съм да се бия с Тони Фъргюсън.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес