Зареждане

Дан Хукър предизвика Ислам Махачев за септември

Дан Хукър предизвика Ислам Махачев за септември
Публикувано на: Юли 22, 2021 в 04:00 ч
Дан Хукър не спира войната на думи с Ислам Махачев. 31-годишния боец от Нова Зеландия иска да премери сили с Махачев, който твърди, че никой не иска да се бие с него.

Миналия уикенд в Лас Вегас Ислам успя да победи Тиаго Мойсес и влезе в топ 5 на лека категория. Махачев е в серия от 8 поредни победи и предизвика Тони Фъргюсън, Рафаел дос Аньос и Майкъл Чандлър.

Нито един от изброените не иска да се бие с него. Единствено Чандлър му отговори, но сподели, че има насрочена битка. Хукър иска да се изкачи в класирането и се надява на бой с Махачев, който го предизвика преди година.

Дан е в серия от 2 поредни загуби и Махачев сподели, че няма какво да печели от битка с него. Махачев му припомни, че преди година се страхувал да го предизвика, а Хукър му отговори със следното в социалните мрежи:

Страхувам се от теб ? Провери графика от преди година. Аз направих война с Пол Фелдър, а след това и с Дъстин Порие, докато ти си свиркаше. 

Двете ми битки срещу тях правят твоята да изглежда като парти по гъделичкане. Махачев, ако имаш проблем, тогава да се видим през септември. Кой е страхливец сега ?

Ще може ли Махачев да се справи с Хукър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес