Зареждане

Curtis Blaydes убеден, че може да надвие Brock Lesnar

Curtis Blaydes убеден, че може да надвие Brock Lesnar
Публикувано на: Юли 10, 2018 в 09:30 ч
Ако има някой, който да е изключително повлиян от UFC 226 без дори да участва в събитието, това навярно ще е Curtis Blaydes.

След като отбеляза най-голямата победа в кариерата си на UFC 226, нокаутирайки Alistair Overeem, Blaydes се нареди на опашката за титлата.

След като обаче Daniel Cormier надви Stipe Miocic на UFC 226, всичките му представи се разпаднаха.

Cormier успя да надвие първенеца на тежка категория, отнемайки му титлата. Но интересното е какво се случи след това. Бившият UFC шампион и настояща WWE звезда, Brock Lesnar нахлу в клетката и... вече има шанса да се бие за титлата щом се завърне в Октагона.

В наскорошно интервю Blaydes коментира случилото се между Cormier и Lesnar.

"Много напомняше на кеча и това не ми харесва. Разбирам, че е шоу, но трябва да внимаваме да не дадем повече стойност на някой, отколкото заслужава. Искам да бъда съден спрямо победите ми, не глупостите, които говоря. От организацията обаче не се интересуват от класирането, стига да се продават срещите. Но това не е честно. Най-важното е победата. Няма какво да убеждавам - това е обща култура."

Blaydes не е единственият, който се чувства по този начин. Ето как коментира и евентуална среща с Lesnar:

"Ще го унищожа. Защо да се страхувам? Ще ме пребори ли? Няма да ме надвие с тупаници със сигурност. Не е печелил битка от 8 години."

"Бих го питал защо си мисли, че заслужава да се бие за титлата. Искам да го чуя какво мисли. Защо хората толкова искат тази среща? Не е толкова добър. Няма чак такива умения. Хората са впечатлени, но аз не съм."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес