Зареждане

Curtis Blaydes обяснява защо излиза на песента от Mortal Kombat

Curtis Blaydes обяснява защо излиза на песента от Mortal Kombat
Публикувано на: Юни 25, 2018 в 10:17 ч



Почти всички ни хваща носталгията като чуем песента, на която излезе Curtis Blaydes на UFC 225 преди да се изправи срещу Alistair Overeem, нали?

Става въпрос за песента от Mortal Kombat - легендарните играи и филм от 1995-та, който носи същото име. Интересен избор от страна на Curtis, особено имайки предвид колко насериозно се приемат всички в MMA средите. Това обаче не му се случва за пръв път - на няколко пъти той е решавал да излезе именно на тази песен и си има причина:

"Просто ме надъхва. А и знаете, че от UFC налагат доста ограничения за песните - особено щом стане дума за рап. Чудех се кой ще бъде най-добрият инструментал и се сетих за тази песен. Просто тя беше. Мотивира ме сериозно."

27-годишният Blaydes успя да надвие OVereem с нокаут в третия рунд от срещата им на UFC 225, разбивайки противника си със серия от лакти - сякащ наистина е излязъл от Mortal Kombat.

"Не бях най-добрият на играта, няма да лъжа. Но съм я играл достаттъчно."

Може би има нещо повече около цялото му излизане. След победата "Razor" разкри, че никога не е бил по-спокоен преди битка. В резултат на това, той успя да удължи серията си от шест поредни победи, поставяйки се на второ място в класацията на своята категория.

Blaydes се надява следващата му битка да е за титлата. Въпреки че няма значение срещу кого ще се изправи обаче, той възнамерява да се придържа към песента, която го изкачи до върха.

"Хората постоянно ме убеждават да пробвам с други песни, но реално по-добра от тази не съм срещал. Ако махнат ограниченията, може и да избера друга. Към момента обаче тя е перфектна."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес