Зареждане

Cris Cyborg към Dana White: Спри да лъжеш

Cris Cyborg към Dana White: Спри да лъжеш
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 06:30 ч
Бившата шампионка на UFC в категория перо Cris Cyborg има една оставаща битка от своя договор с организацията и обяви, че ще стане свободен агент. Причината за това решение се крие в това, че бразилката иска да види офертите от другите организации. Тя ще проведе тази своя последна битка на UFC 240 през юли срещу Felicia Spencer. Преди няколко дни президента на UFC сподели в интервю, че предложил реванш на Cyborg с Amanda Nunes, но Cris отказала битката. Това явно не е била цялата истина и Cyborg реши да каже своята версия:


Това са пълни глупости. От UFC никога няма да ми дадат реванш, защото моя договор изтича. Трябва да спрем с лъжите, ако искаме да градим доверие и да подпишем нов договор. Това е бизнес и аз искам най-доброто за мен. 

Ще подпиша с UFC, ако е най-добрата сделка. Няма да го правя, ако има по-добри оферти. Ще видим какво ще стане. В момента мисля за битката, а не за подписване на договори. Фокусирам се върху това. Всичко става стъпка по стъпка. 


През декември Nunes стана двойна шампионка, след като победи Cyborg с нокаут за по-малко от минута. Това беше първа загуба за Cris oт 13 години и прекъсна серия от 20 поредни победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес