Зареждане

Cris Cyborg иска битка с Amanda Nunes на съвместно събитие между UFC и Bellator

Cris Cyborg иска битка с Amanda Nunes на съвместно събитие между UFC и Bellator
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 12:06 ч
Cris Cyborg вече не е част от UFC, а от конкурентите в Bellator, но въпреки това все още се надява на битка с Amanda Nunes. Двете се биха миналата година в Калифорния, където Nunes унищожи своята сънародничка за 51 секудни и й отне титлата в категория перо. Това беше първа загуба за Cyborg от 13 години и спря неината серия от 20 поредни победи.

Тя все пак се върна на победния път и победи доста трудно Felicia Spencer с решение през юли, което беше последна битка за нея в UFC. Бразилката си навлече гнева на Dana White и той отказа да работи с нея, което я отведе в Bellator. Сега тя ще се бие за титлата в началото на годината с Julia Budd, но има желание за реванш с Nunes на съвместно събитие между UFC и Bellator:


Преди да подпиша договор с Bellator, говорихме с Coker за това дали е възможно съвместни събития с UFC, на които да се бият бойци от двете организации, както правят с RIZIN. Cris Cyborg срещу Amanda Nunes, която е шампионка в UFC. 

В бъдеще може да има битка между нас двете, когато и аз спечеля титлата. Scott се съгласи и сподели, че може да се уреди. Dana White просто трябва да му се обади и да го направим. Мисля, че всички ще го гледат. Договор за една битка. Dana, обади се на Scott. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес