Най-големият сайт за бойни спортове

       

Covington: Jon Jones да продължава да шмърка и да изневерява на жена си

Covington: Jon Jones да продължава да шмърка и да изневерява на жена си
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 09:24 ч
 
 Претедентът за титлата в полусредна категория Colby Covington разбрахме, че не е особен фен на Бразилия, но омразата му към Jon Jones изглежда е още по-голяма.
 
Двамата прекарват две години заедно в колежа, където печелят различни титли по борба. В следствие на това, Colby твърди, че познава истинския Jones и той трябва да бъде показан на хората, за сметка на образа на загубеняк, който бива представян в социалните мрежи.
 
"Говоря само истината и си служа с факти. Считам, че го познавам повече от много други, тъй като сме живяли заедно в продължение на две години. В момента той се държи фалшиво... С лигавите си коментари по адрес на GSP. Прави се на светец с изрази от рода на "О, моля се за теб..." Глупости! Вместо да отиде да се нашмърка и да изневери на жена си... Та той си е боклук. Беше адски трудно да се живее с него - постоянно беше мръсен и миришеше. Дори не се къпеше. Едно време само ходеше по партита и се занимаваше с глупости, но винаги се правеше на светец. Вярвал в господ, бил религиозен... Само заблуждава феновете. Той не е такъв, на какъвто се прави."
 
 
Jones за момента има забрана да се състезава заради неуспешен допинг тест около срещата му с Daniel Cormier. Междувременно, Covington отбеляза петата си поредна победа, като има вероятност скоро да се изправи в среща за титлата.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Volkan Oezdemir: Дано Jon Jones се завърне

Volkan Oezdemir: Дано Jon Jones се завърне
Той се изказа доста ласкаво по адрес на бившия шампион Jon Jones който все още чака присъдата си от USADA:
Новини » януари 19, 2018 (1)
цялата новина

Daniel Cormier: Тед Бънди също мина полиграф

Daniel Cormier: Тед Бънди също мина полиграф
След като научи новината за това, че Jon Jones се е подложил на полиграф и го е преминал успешно, Daniel Cormier не беше впечатлен и коментира новината.
Новини » януари 18, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook