Зареждане

Cormier: McGregor ще бъде повален и разбит от Khabib Nurmagomedov

Cormier: McGregor ще бъде повален и разбит от Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Април 18, 2018 в 09:56 ч

Съдейки по думите на Daniel Cormier, Khabib Nurmagomedov скоро няма да се прости с чистия си резултат.

Nurmagomedov наскоро отбеляза 26-тата си победа (10-0 в UFC), спечелвайки титлата в лека категория срещу Al Iaquinta в UFC 223. И като оставим на страна, че му е съотборник, Cormier наистина вярва, че няма кой да надвие Nurmagomedov в дивизията му.

"Той е единственият, който никога не губи. Няма как. Не знаят как да се справят с него. Той ще се оттегли без да е губил битка. Не знам колко време ще остане, но докато е тук, няма да има кой да го бие."

Дори и бившият шампион в лека категория и категория перо - Conor McGregor.

Cormier смята, че скандалната случка с ирландеца преди UFC 223 ще бъде от полза за разпродаването на срещата му с дагестанеца. Среща, която няма да свърши добре за McGregor.

"Той ще се бие с McGregor. Мисля, че ще бъде най-вълнуващата среща за McGregor. Толкова интерес привлече с последната случка. Той обаче няма да може да я спечели - ще бъде повален и разбит."

Cormier съди по случилото се в UFC 189 между McGregor и Chad Mendes. Mendes тогава успя да контролира McGregor в продължение на 2 рунда преди да направи грешката да го пусне да се измъкне.

Съдейки по действията на McGregor тогава, Cormier не мисли, че той ще успее да се справи с Nurmagomedov.

"Chad Mendes е невероятен борец, но е малък. В продължение на два рунда го водеше."

"И то само с 10 дена предизвестие. Няма да успее да се изправи като Al Iaquinta. Виждате какво става, когато се остане някой боец под Khabib."

Cormier също опроверга критикуващите представянето на Nurmagomedov срещу Iaquinta, отбелязвайки, че стандартите трябва да са бая високи, за да не се оцени такава среща.

"Знам, че Joe Rogan отнесе много критики за думите му, че поне 4-5 бойци могат да надвият Khabib. Нямат шанс. Той с лекота надви Iaquinta. Когато направиш такава среща и хората започват да отсъждат, че не си играл добре, значи си на съвсем по-високо ниво."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес