Зареждане

Conor McGregor: В готовност съм

Conor McGregor: В готовност съм
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Бившият шампион в две различни категории Conor McGregor не спира да тренира и да поддържа физическата си форма. Ирландската звезда вече повече от година е извън октагона и няма яснота за неговото бъдеще. В своята последна битка той не успя да си върне титлата в лека категория и загуби със събмишън от своя голям враг Khabib Nurmagomedov, който го унижи и го накара да се предаде.

Така той няма победа в бойните спортове вече 3 години и все още не е преживял загубата, която му нанесе непобедения дагестанец. "The Notorious" настоява за незабавен реванш между тях в Русия, но шансовете за това са минимални. В момента той има сериозни проблеми с властите и наскоро застана пред съда, за да отговаря за това, че през април удари свой сънародник в кръчма, защото отказал да пие от неговото уиски.

В своя акаунт в социалните мрежи златната кокошка на UFC сподели, че остава в готовност и загатна, че ще се завърне в октагона. Все още не е ясно кой ще бъде негов опонент, но наскоро Dana White сподели, че McGregor иска само реванш с Khabib. Преди няколко дни неговия бивш опонент Dustin Poirier също изяви желание да се бие с него за втори път.


Кой ще бъде следващ за McGregor ?!





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес