Зареждане

Conor McGregor срещу Nate Diaz 3 няма да има, категоричен е Dana White

Conor McGregor срещу Nate Diaz 3 няма да има, категоричен е Dana White
Публикувано на: Септември 25, 2017 в 14:20 ч

Този месец от няколко места се понесоха слухове за планиране на трети двубой между Conor McGregor и Nate Diaz, който UFC смятат да направят на 30-ти декември в Лас Вегас. Слуховете обаче бяха категорично отречени от президентът на организацията, Dana White.
 

 
Но ММА феновете знаят, че при White често се получава така, че когато той категорично отрича нещо, се случва точно обратното.

Нека си спомним най-емблематичните му моменти:

• След като Jon Jones отпадна в последния момент от UFC 200 заради положителен допинг тест, White каза: "Никога повече няма да поемам риска Jones да е в главен двубой." Jon Jones беше в главния двубой на UFC 214.

• А ето тук може да го видите как категорично заявява, че жени никога няма да стъпят в клетката на UFC. Вече има шампионки във всяка една категория при жените.
 

 
• През 2016-та твърдеше, че организацията не се продава. Е, продаде се.

• Dana White няколкократно е заявявал, че Georges St. Pierre повече не желае и няма да се бие в UFC. "Rush" ще бъде участник в главното събитие на UFC 217.

Има и много, много други така цветущи примери за лъжливия маниер на White, така че този категоричен отказ за McGregor vs Diaz III по-скоро ни кара да вярваме, че такъв двубой може би е в процес на преговори за края на годината и може да се случи в UFC 219.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес