Зареждане

Conor McGregor си връща старата форма и отново ще пребива всички

Conor McGregor си връща старата форма и отново ще пребива всички
Публикувано на: Март 11, 2019 в 00:00 ч
Доста са феновете, които сравняват Israel Adesanya с Conor McGregor, който от 2013 до 2015 година смазваше конкуренцията и печелеше бонуси и титли. "The Style Bender" харесва "The Notorious" и смята, че скоро той ще си върне старата форма и ще започне пак да доминира. Adesanya твърди, че двамата опитват да стигнат до едно и също място, но пътищата им са различни:Много ми харесваше Conor McGregor, който преди години влезе в организацията и имаше огромна страст към боевете. Това наистина ме вдъхнови. Нещата обаче се промениха и той започна да се интересува от парите, рекордите, ppv и такива неща. Не познавам това момче добре, но виждам неговите видеа в социалните мрежи и мисля, че той ще си върне старата психическа форма. 

Ние сме гладиаторите в днешно време. Ние сме корави копелета и всички го знаете. Мисля, че Conor McGregor ще си върне формата от преди няколко години и ще пребива всички. Тогава той обичаше да се бие. McGregor следва негов път, а аз си имам мой път. 

Това е хубавото в този спорт. Всички искаме да стигнем до едно и също място, но следваме различни пътища. Искам да пребивам всички и да ме запомнят като най-добрият. Когато направя това, то тогава парите и рекордите сами ще дойдат. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес