Зареждане

Conor McGregor ще се завърне в началото на 2020 година

Conor McGregor ще се завърне в началото на 2020 година
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 09:44 ч
Качил: DoloR
Преди няколко дни Conor McGregor сподели, че ще се завърне през декември в Дъблин и в социалните мрежи се появи информация, че той ще се боксира срещу Luke Keeler. Двамата провели телефонен разговор и се разбрали за боксова среща в Ирландия. Това е малко вероятно да се случи, защото McGregor има договор с UFC и няма право да участва в битки, без тяхното съгласие. "The Notorious" не се е бил в клетката вече една година и всички се интересуват от неговото завръщане в ММА.

В своята последна битка през октомври миналата година той загуби със събмишън от Khabib Nurmagomedov на UFC 229, като битката стана най-продаваната в историята на UFC. МcGregor сподели, че щял да се бие срещу Justin Gaethje през юли, но си счупил ръката и всичко се провалило. Сега яснота за него няма и Dana White реши да хвърли светлина за бъдещето на своя любимец. White споделя, че той ще се бие в началото на 2020 година:


Сигурен съм, че всички сте видели неговия пост в социалните мрежи. Conor иска да се бие на 14-ти декември в Дъблин, но ние ще ходим във Вегас на тази дата. Ако той не се бие на тази дата в UFC, то тогава ще се завърне в началото на 2020 година.

Последната победа за ирландеца в ММА е през далечната 2016 година, където той нокаутира Eddie Alvarez и стана двоен шампион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес