Зареждане

Conor McGregor се завръща в платените канали на 30-ти септември в Лондон

Conor McGregor се завръща в платените канали на 30-ти септември в Лондон
Публикувано на: Септември 7, 2017 в 14:00 ч
 
Шампиона на UFC в лека категория, Conor McGregor, не се нуждае от битка, за да продължи да събира пари от платените телевизионни канали, защото е може би най-популярния боец в света на смесените бойни изкуства, а това в някои случаи е напълно достатъчно.
 
"Notorious" проведе интервю с Ariel Helwani през януари миналата година в Манчестър - почти причинявайки бунт по време на предаването - и отново ще се завърне в Англия за второто си интервю, но този път с анализатора на UFC Dan Hardy.
 
Този път предаването ще се казва "An Evening with Conor McGregor" и ще се проведе на 30-ти септември 2017-та година в "O2 Arena" в Лондон, а билетите ще струват между 60 и 595 лири. Вечерта също така ще бъде предавана и по платените канали, въпреки че все още не е ясно колко ще струва това на зрителите.
 
 
McGregor вероятно е още по-популярен, отколкото беше първият път, когато седна за обширни разговори с феновете, благодарение на боксовото му приключение минали месец срещу Floyd Maywaether в Лас Вегас, Невада.
 
Завръщането на ирландеца в Октагона се очаква да стане факт по-късно тази година... с малко късмет неговите планове ще бъдат разкрити на 30-ти септември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес