Зареждане

Conor McGregor се връща в ММА: Искам истинска битка

Conor McGregor се връща в ММА: Искам истинска битка
Публикувано на: Декември 17, 2017 в 09:35 ч

Conor McGregor макар и далеч от всякакви спортни мероприятия не спира да присъства във водещите новини. Шампионът в леката категория на UFC се замеси в няколко скандала, но все още държи позициите си на една от най-големите звезди в спорта.

След като по-рано този месец назряха слухове за боксов двубой между него и Manny Pacquiao, което бе посрещнато със смесени чувства.

При толкова много различни варианти пред себе си, най-накрая McGregor сам реши да даде хвърли малко светлина върху бъдещите си планове.
 
"Ще видим какво ще се случи. Иска ми се да направя истински двубой. Истинска битка - а кое е истинска битка? ММА."
 

 
Ако това са истинските намерения на McGregor, то UFC не бива да губят време. Ferguson наскоро мина през операция на лакътя, но би трябвало скоро да е готов за тренировъчен лагер. Diaz отказва всякакви оферти за срещи, с цел да си намери по-голям хонорар, така че това е най-подходящото за него. Woodley също си направи операция на рамото и вече има ясен претендент за неговата титла в лицето на Rafael dos Anjos, но от организацията бяха заявили намерението си, че могат да дадат шанс на McGregor за титлата в полусредната категория. St. Pierre е далеч от Октагона в момента, тъй като се бори със сериозни стомашни проблеми, но битката между двамата ще бъде историческа.

За сега трябва да сме доволни, че ще видим Conor отново в ММА, а не да опипва почвата в бокса отново или пък да се излага в кеча.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес