Зареждане

Conor McGregor се извини и обеща, че ще се поправи

Conor McGregor се извини и обеща, че ще се поправи
Публикувано на: Август 23, 2019 в 08:56 ч
Качил: DoloR
Conor McGregor реши да проговори за грозната си постъпка, която направил през април тази година. Наскоро от TMZ се сдобиха с видео от инцидент, който се случил в ирландска кръчма с участието на McGregor. В него се вижда как звездата удря възрастен човек, защото отказва да пие от неговото уиски. Това донесе сериозна критика на бившия двоен шампион, но той е осъзнал, че това е грешка, която не трябва да се повтаря.

През последните няколко години McGregor не спира да се забърква в скандали и проблеми с властите, но смята да си научи урока и да спре. Conor няма да си търси оправдания и вече е обезщетил възрастния човек, който пострада от него. Звездата на UFC даде интервю и ето какво сподели за въпросната случка:


Няма значение какво се случи, защото сгреших. Този човек заслужаваше да се забавлява в кръчмата, без да свършват така нещата. Изминаха 5 месеца, но аз опитах да дам обезщетение и го направих. Мисля, че и това е без значение, защото си беше грешка. 

Трябва да застана пред вас и да поема отговорност. Това не съм аз. Не това е причината да вляза в ММА. Влязох в ММА, за да се защитавам от такива неща и това, което се случи е като нож в сърцето ми. Сега съм тук, за да приема последствията и да продължа напред. 

Чакам и ще приема това, което ще се случи. Заслужавам това, което ще ме сполети. Няма да се крия и ще го посрещна. Това е неприемливо и бях в грешка. Ще приема последствията. Не трябва да поемам отново по този път. Трябва да си взема поука и да израсна и това е нещото, което ще направя. 

Хората се опитват да ме въвличат в някакви неща и аз се връзвам. Трябва да спра да го правя. Аз риба ли съм или съм кит ? Трябва да съм спокоен и да служа за пример. Много хора ме следят и няма как да правя това. Трябва да се стегна и работя здраво по въпроса.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес