Зареждане

Conor McGregor преговаря за появата си в WrestleMania

Conor McGregor преговаря за появата си в WrestleMania
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 10:30 ч
 
Докато името му постоянно е спрягано за защита на титлата срещу Tony Ferguson, в нов доклад се посочва, че Conor McGregor преговаря с WWE, за да се яви през следващата година в WrestleMania в Ню Орлиънс през април.
 
От SunSport твърдят, че настоящият шампион на UFC в лека категория преговаря за среща с неназован до този момент опонент.
 
Интересното в случая е, че McGregor в миналото вече беше в конфликт с WWE. През февруари той нарече звездите на WWE "объркани п***и". Но сега изглежда, че ирландецът прие доста по-мек подход към организацията.
 
"Никога не казвай никога", заяви ирландецът по време на интервю в Манчестър по-рано тази година. "Бих искал да отида при тези от WWE и да им покажа какво е истински нокаут. Нека един от тях наистина да бъде нокаутиран и да види за какво става въпрос."
 
 
Главният директор на WWE Stephanie McMahon неотдавна похвали McGregor, заявявайки, че ще пасне идеално на организацията.
 
"Той със сигурност притежава характера, атлетичността и привлекателността, за да бъде част от нашата програма. Той говори с ума си, много е автентичен и определено притежава перченето на Vince McMahon.", заяви тя за The Mirror.
 
След победата си над Kevin Lee в UFC 216, Tony Ferguson разясни, че иска следващата му битка да бъде с Conor McGregor, а Dana White потвърди, че ще се работи по подобна среща. Сега обаче, след като слуховете за WrestleMania започнаха да се промъкват, понастоящем не е известно дали тази битка ще се състои преди или след голямото събитие през април.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес