Зареждане

Conor McGregor поздрави Diaz и го предупреди, че ще бъде готов за трилогия

Conor McGregor поздрави Diaz и го предупреди, че ще бъде готов за трилогия
Публикувано на: Август 21, 2019 в 08:40 ч
Качил: DoloR
Conor McGregor поздрави своя бивш опонент Nate Diaz след неговото триумфално завръщане в клетката. Миналия уикенд в Калифорния, Nate доминира над Antony Pettis и го победи с решение, като не си личеше отсъствието да му е повлияло сериозно. Последните битки в клетката за Diaz бяха двете срещу Conor McGregor през 2016 година.

Тогава двамата си размениха по една победа и оставиха вратичка за трилогия. В момента ирландеца е затънал в проблеми с властите и не е ясно кога ще се завърне. В социалните мрежи "The Notorious" реши да поздрави Nate и го предупреди, че ще бъде готов за трета битка, ако стигнат до нея:


Преди 3 години си спретнахме война с този мексикански воин. Поздрави за победата, Nate. За мен беше мотивиращо да я видя заради моето собствено завръщане. Не те виня за това, че не ме спомена в интервюто след битката. Ти знаеш, че аз ставам зъл, когато се развихря. 

Хареса ми твоя стил в тези 3 рунда. Ще се подготвя за този стил, когато се срещнем отново. Разбира се, ако въобще се случи. Ще те уважавам винаги, дори и ако не се бием трети път. Това беше война за вековете. 


Преди известно време президента на UFC сподели, че McGregor чака да види какво ще се случи в битката на Diaz и тази на Nurmagomedov, за да реши своето бъдеще. Всичко ще стане ясно за него след събитието в Абу Даби след малко повече от 2 седмици.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес