Зареждане

Conor McGregor: Политиките в UFC ме държат извън клетката

Conor McGregor: Политиките в UFC ме държат извън клетката
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 08:09 ч
Conor McGregor има обяснение за своето отсъствие от клетката и обвинява за него UFC. Звездата на организацията не се е бил от 1 година и в своята последна битка загуби със събмишън от Khabib Nurmagomedov. "The Notorious" не спираше да предизвиква наляво и надясно своите колеги, но така и не се стигна до битка между тях. Conor искаше да се бие с Donald Cerrone, а след това с Justin Gaethje, но това не се случи.

Наскоро той предизвика Frankie Edgar и пожела да се бие с него през декември, но получи отказ. Сега McGregor е в Русия, където се срещна с феновете на пресконференция в Киев и реши да поговори за това, което се случва с него и кариерата му. Ето какво каза той:


Забавното е, че искам да се състезавам. Исках да участвам в бойната карта през декември във Вегас, но не ми позволиха. Давах им дати и опоненти, с които съм готов да се бия, но поради някакви причини не се получаваше. Правят го много трудно за мен. 

Сега съм позитивен и през декември ще участвам в благотворително събитие. Вече съм правил това преди време, но то беше на аматьорско ниво в моята стара зала Crumlin Boxing Club. Сега искам да се бия по правилата на ММА, а наградата не ме интересува. 

Наградите са в моя дом и сега просто искам да се състезавам. Искам да покажа най-доброто и да продължа да се изчаквам нагоре. Искаме да направим благотворително събитие през декември, на което ще участвам в ММА битка, а наградата няма да е за мен. 

Тя ще отиде за благотворителност. Аз даже предложих в битка между мен и Frankie Edgar да си дам хонорара за благотворителност. Нещата не се получиха и не е лесно с тази тълпа. Сега политиките се намесиха и изглежда така, сякаш аз спечелих и се махнах. 

Това не ми харесва и няма как да си така в боевете. Трябва да продължа и да съм постоянен. Поел съм малко щети в клетката и ще се завърна, след като се оправим с тези политики. Много сме близо до това да обявим следващата ми битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес