Зареждане

Conor McGregor: Показах на света, че всичко е възможно

Conor McGregor: Показах на света, че всичко е възможно
Публикувано на: Февруари 14, 2019 в 00:00 ч
Бившия шампион в две категории на UFC, Conor McGregor успя да постигне нещо, което трудно може да се повтори. През 2012 година той успя да спечели две титли в две различни категории в родната си Ирландия. Тогава той се състезаваше за Cage Warriors и си нямаше понятие какво го чака. Година по-късно "The Notorious" подписа с UFC и още с първата си битка показа, че го чака светло бъдеще в организацията. Той успя да спечели първите си 6 битки в UFC като 5 от тях бяха с нокаут и стана временен шампион в категория перо.


През 2015 година той шокира света с нокаут над легендата Jose Aldо, който успяваше да прегази всичките си опоненти, но загуби само за 13 секунди. Година по-късно McGregor успя да спечели титлата в лека категория с нокаут срещу Eddie Alvarez и стана първия шампион в историята на UFC, който държи две титли в различни категории едновременно. Днес няколко години по-късно той реши да ни припомни постиженията си и да заяви, че всичко е възможно:



През 2013 година в центъра за деца в Дъблин показах на децата, че всичко може да се постигне чрез здрава работа и концентрация. През 2016 година в Медисън Скуеър Гардън го показах на целия свят.








В момента McGregor е в серия от 2 поредни загуби като загуби от Floyd на ринга и от Khabib в клетката. Той няма победа от 2016 година, когато нокаутира Eddie Alvarez. Какво крие бъдещето за него според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес