Зареждане

Conor McGregor: Нямам победа от 3 години, но спечелих пари

Conor McGregor: Нямам победа от 3 години, но спечелих пари
Публикувано на: Октомври 4, 2019 в 05:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC Conor McGregor няма много поводи за радост в бойните спортове в последните 3 години. През 2016 година той нокаутира Eddie Alvarez в Ню Йорк и спечели титлата в лека категория, но след това отказа да брани поясите и UFC му ги отнеха. Година по-късно той се качи на ринга, за да дебютира в бокса срещу Floyd Mayweather и загуби с нокаут в 10-тия рунд, а в битката изкара огромни пари.

През 2018 година той се завърна в клетката, за да загуби позорно със събмишън от Khabib Nurmagomedov и така в последните 3 години има две загуби и никаква победа. В социалните мрежи той реши да попита на коя дата ще се бият Jorge Masvidal и Nate Diaz за временната титла, която ще определи най-лошото копеле.

McGregor вярва, че той трябва да е най-лошо копеле и обяви битката в полусредна категория като битка за временен пояс. В коментарите под тази негова публикация се включи Dustin Poirier, който написа, че битката между Masvidal и Diaz е след 3 години и 10 дни от последната победа в клетката на ирландеца.

Разбира се, "The Notorious" не остана длъжен и се похвали с парите, които изкара от загубените си битки. McGregor изкара над 100 милиона от срещата с Mayweather, а от битката с Nurmagomedov сподели, че очаква около 50 милиона. Ето какво си казаха Poirier и Conor в социалните мрежи:


Poirier: Битката им ще бъде 3 години и 10 дни от последната ти победа. Направи си сметките, шампионе!

McGregor: Страхотно, братле. Сега ми сметни цифрите в банката.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес