Зареждане

Conor McGregor: Никога няма да се оттегля от ММА

Conor McGregor: Никога няма да се оттегля от ММА
Публикувано на: Август 23, 2019 в 10:15 ч
Качил: DoloR
Conor McGregor няколко пъти вече споделя, че се оттегля от ММА, но нямаше как да го вземем насеризно, защото го прави с постове в социалните мрежи. Звездата на UFC преговаряше за битка с Donald Cerrone, но тя пропадна, защото той не беше доволен от условията. Днес той сподели, че бил близо до битка с Gaethje през юли, но контузия в ръката не му позволила да участва.

"The Notorious" отново се прочу преди няколко дни, след като от TMZ пуснаха видео, на което той удря възрастен човек, който отказва да пие от неговото уиски. Бившия двоен шампион призна вината си и ще приеме последствията. McGregor говори пред Ariel Helwani за своята кариера и категорично заяви, че никога няма да се оттегли от ММА, въпреки твърденията си в миналото:


Не мисля, че някога ще се оттегля от ММА. Това няма да се случи в живота ми. Ще се бия до денят, в който си отида и няма съмнение в това. Така стоят нещата. Битките са в мен и ще ги отнеса в гроба. Искам да се състезавам. Това е бизнес, в който хората те забравят. Нека се върнем в играта. 

Това е един луд бизнес, но моите качества все още са налице. Няма значение кой ще бъде мой опонент. Аз просто трябва да съм себе си и да се отдам напълно. Не бях напълно отдаден в битката с Nurmagomedov и си платих. 

Счупих си ръката по време на спаринг и това обърка плановете, защото трябваше да се подложа на операция. Готвих се за битка през юли в Медисън Скуеър Гардън и имаше много опоненти, но клоняхме към Gaethje. Заемах добри позиции, но се подхлъзнах и сега трябва да градим отново. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес