Зареждане

Conor McGregor не иска да се пие уискито с Khabib и Floyd

Conor McGregor не иска да се пие уискито с Khabib и Floyd
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 00:01 ч
Бившия шампион в две категории на UFC, Conor McGregor навлезе в серия от 2 поредни загуби. Той загуби миналата година с нокаут от Floyd Mayweather в боксова среща, която го направи милионер, а тази година беше удушен от Khabib Nurmagomedov в своето завръщане за UFC. За всички е видно, че McGregor не приличаше на себе си в октагона и може би това се дължи на факта, че когато имаш милиони - мотивацията се губи.

Conor не спира да се забавлява след загубата от Khabib и пътува наляво и надясно да рекламира своето ново уиски, което стана спонсор на UFC и намери място в клетката на организацията. McGregor споделя уискито си със знаменитости в последните седмици, но е категоричен, че Khabib и Floyd няма да имат честта да пият по чашка с "The Notorious":


Ако трябва да съм честен не искам да си пия Proper 12 с Khabib или с Mayweather. Аз пия моето уиски с тези, които са близки за мен. Пия го с моето семейство, приятели и с тези с които израснах с тези хора ми харесва да си пия уискито. Също обичам да пия с клиенти и фенове по баровете. Това дори е много по-забавно, отколкото очаквах. 




Припомнете си как Conor предложи на Khabib да ударят по една чашка:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес