Зареждане

Conor McGregor: Най-славния ми момент беше когато станах двоен шампион

Conor McGregor: Най-славния ми момент беше когато станах двоен шампион
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 06:30 ч
Най-голямата звезда в ММА Conor McGregor стана първия боец в историята на UFC, който успява да стане шампион в две различни категории едновременно. Той успя да постигне това през 2016 година, когато нокаутира Eddie Alvarez във втория рунд на битката им. За негово съжаление McGregor загуби и двете си титли, защото отказа да ги защитава и от UFC ги отнеха.

Това беше най-голямото постижение в кариерата на ирландеца, който направи луди пари и кариерата му в ММА тръгна надолу, след като Khabib Nurmagomedov успя да го победи със събмишън миналата година и така "The Notorious" няма победа в последните 3 години. McGregor реши да отговори на въпроси, които феновете му задават и сподели с тях кой е неговия най-славен момент в клетката:


Ще ви кажа, че най-добрия ми момент беше когато спечелих двете титли едновременно. Да вдигнеш двете безспорни титли и да няма съмнение в това кой е шампиона. Това беше моя най-славен момент в ММА. Да спечеля двете титли и раждането на двойният шампион е моя най-славен момент.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес