Зареждане

Conor McGregor: Nate Diaz е истински боец и му дължа трета битка

Conor McGregor: Nate Diaz е истински боец и му дължа трета битка
Публикувано на: Март 21, 2019 в 08:10 ч
Conor McGregor и Nate Diaz имат недовършена работа и се очаква в скоро време пак да споделят клетката. Двамата бойци се биха преди няколко години и си размениха по една победа, което остави вратичка за трета битка. Очевидно е, че Nate Diaz изгаря от желание за тази трилогия, която ще го направи богат и най-вероятно ще бъде последна за него. Conor от своя страна предизвиква наляво и надясно бойци, но не иска да се бие. Последно той се съгласи за битка с Donald Cerrone, но в последствие отказа. Сега той категорично заявява, че ще има трета битка с Nate Diaz, която явно ще бъде следваща за него, защото опоненти за него не липсват, но той не приема двубой с всеки:





Той се би с мен и ме победи. Nate ми даде реванш в същата категория и това е истински боец. Изпитвам само уважение към него. Сега аз му дължа трилогия и това ще се случи.








McGregor също иска нова битка с Khabib, но ако трилогията с Diaz се случи в полусредна категория, то той няма на каква основа да настоява за реванш с Khabib, но това едва ли е проблем, защото Dana White вече обеща нова битка с Khabib още тази година. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес