Зареждане

Conor McGregor: Joe Rogan не коментира обективно битките ми

Conor McGregor: Joe Rogan не коментира обективно битките ми
Публикувано на: Март 20, 2019 в 00:00 ч
Conor McGregor уважава Joe Rogan, но не е доволен от начина, по който той представя неговите битки. Joe Rogan е в бизнеса от 1997 година и дори той понякога търпи критики. Доста бойци си позволяват да критикиват Joe Rogan и сега McGregor се присъединава към тях. "The Notorious" не е доволен от начина, по който Rogan коментира неговите битки. По време на битката между Khabib и McGregor, Dominick Cruz защитаваше Conor, а Rogan беше обективен, което явно не се харесва на боеца от Ирландия и той реши да го критикува:



Joe Rogan е страхотен човек и много хора го следят. Той има гости и може би някой ден и аз ще съм гост в неговия подкаст. Искам обаче той да коментира битката така, както я вижда, а не да чете от лист. Във втората битка с Diaz, Joe коментираше така, сякаш четеше от лист. 

Същото се случи и в битката с Khabib. Toй говореше, че Khabib ме смазва. Аз напуснах клетката със синина под окото, но тези плъхове, които са роднини на Khabib, също си тръгнаха със синини. Неговите роднини си тръгнаха със синини, така че какво приказва Rogan ? 







Вие какво мислите за начина, по който Rogan отрази битката между Khabib и McGregor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес