Зареждане

Conor McGregor: Искам изкупление срещу Khabib

Conor McGregor: Искам изкупление срещу Khabib
Публикувано на: Август 23, 2019 в 09:35 ч
Качил: DoloR
Conor McGregor не е спрял да мисли за загубата, която му нанесе Khabib Nurmagomedov през октомври миналата година на UFC 229. Тогава Khabib успя да го свали в нокдаун, а това не се беше случвало в кариерата на ирландеца. "The Eagle" го накара да се предаде в 4-тия рунд, а след това последваха грозни сцени, които донесоха сериозни наказания.

McGregor даде интервю за ESPN и поговори за проблемите с властите, които не спира да си създава, но беше категоричен, че ще спре да го прави. Той засегна и темата със своето завръщане и сподели, че иска изкупление срещу Khabib още тази година, но няма да го чака и е готов да влезе в клетката срещу всеки:


В моята битка за завръщане искам да си върна световната титла. Искам изкупление, защото тренировъчния лагер беше неправилен и аз научих много. Той бягаше в първия рунд и не отправи удар. Първо търсеше събаряне, а след това удряше. Трябваше да говоря с Herb Dean в първия рунд. Khabib успя да завърши рунда в доминантна позиция, защото аз не показах уважение и вървях право към него, защото ми бягаше. 

Аз се отнесох за милисекунда и той вкара този късметлийски удар. Мисля, че беше красив удар, но аз веднага станах и започнах да атакувам. Какво направи той ? Разбира се, че отново потърси събаряне. Мога да си отмъстя, но няма да го чакам. 

Готов съм да се бия с Poirier, Diaz и Masvidal. Готов съм за всеки. Може да има реванш с Holloway, Aldo  или битки с Gaethje и Ferguson. Трябва да се върна и да бъда себе си, а не просто подобие на това, което бях.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес