Зареждане

Conor McGregor едва ли щял да влезе в затвора

Conor McGregor едва ли щял да влезе в затвора
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 08:51 ч

По-късно тази седмица Conor McGregor ще се изправи пред съда, за да обясни причините за нападението над автобуса, пълен с участници в UFC 223, в следствие на което бяха отменени няколко срещи.

Според няколко съдии от Ню Йорк обаче, "Notorious" едва ли ще отнесе сериозно наказание, а вероятността да влезе в затвора е прекалено малка.

"Имайки предвид статута му на звезда, случаят не е нещо особено. Често се случва да възникват скандали, да се чупят неща, да се разменят удари..."

Друг бивш съдия също е на мнение, че ирландецът ще се размине със затвора.

"Съдейки по обвиненията, едва ли ще влезе в затвора." - коментира Steven Raiser.

"Добрата новина за McGregor e, че най-сериозното му обвинение е за нанесени материални щети. Преди това не е осъждан, така че наказанието ще е по-леко."

"Тъй като е известен атлет, съдиите биха могли да измислят някакъв начин, McGregor да бъде полезен на обществото."

Президентът на UFC, Dana White заяви, че от организацията ще накажат ирландеца за скандалното му поведение, но пъро ще изчакат да видят какво ще реши съдът. Като знаем с какви пари разполага McGregor обаче, навярно ще се размине само с едно смъмряне.

Ако всичко мине гладко, от организацията навярно ще се опитат да организират двубой между "Notorious" и настоящия шампион в лека категория, Khabib Nurmagomedov - същият, когото искаше McGregor да набие в Бруклин.

Интересното е, че "The Eagle" наскоро спомена, че предпочита да се изправи срещу бившия първенец в полусредна и средна категория, Georges St-Pierre, вместо да се занимава с McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес