Зареждане

Conor McGregor дари €12,000 за лечението на болно момиченце

Conor McGregor дари €12,000 за лечението на болно момиченце
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 09:13 ч
През последните месеци Conor McGregor е обект на най-различни критики, след като по-рано тази година удари свой сънародник в кръчма и сега ще отговаря пред закона. Наскоро се появиха слухове, че той отново е разследван за сексуално посегателство и като цяло проблемите с властите не спират да валят за него.

Няма много позитиви в последните месеци за него, но от The Irish Mirror споделят, че наскоро звездата на UFC се включил в събирането на средства за болно момиченце на 1 годинка. Малката Evie Nolan страда от рядко заболяване, наречено микроцефалия и в GoFundMe нейни близки направили страница, за да съберат  €60,000, които са нужни за лечение.

За щастие те успяват да съберат двойно повече и към днешна дата са събрали €103,322. “The Notorious” решил да се включи и разписал ръкавици, които били пуснати за продажба като приходите щели да отидат за лечението на малкото момиче. Неговите ръкавици били продадени за 12 000 евро, а той решил да добави още 12 000 евро за добрата кауза.

Това не е първото дарение от страна на най-голямата звезда в ММА. През годините той често дарява за благотворителни каузи, но не се изтъква с тях. Звездата на UFC е обект на непрестанни слухове и нападки, след като стана милионер от битката си с Floyd Mayweather. Промени ли се бившия шампион или всичко, което му се случва е заради това, че искат от парите му ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес