Зареждане

Conor Mcgregor: Битката срещу Max Holloway беше като баща срещу син

Conor Mcgregor: Битката срещу Max Holloway беше като баща срещу син
Публикувано на: Февруари 17, 2018 в 15:22 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Настоящия шампион на UFC в лека категория Conor McGregor не е влизал в октагона откакто победи Eddie Alvarez. Все още няма яснота какъв ще е следващия ход на ирландеца, но той продължава да хапе бойците в ММА и разбира се Floyd Mayweather. Мcgregor сподели видео от битката му с Max Holloway и написа следното:


 
Това са просто моменти от двубоя в който скъсах предна кръстна връзка във Бостън Масачузетс. Това беше във битката срещу настоящия шампион в категория перо Max Holloway доминирах срещу него въпреки това разкъсване на връзките успях да го победя на един крак. Тази битка беше като баща срещу син и това беше само втората ми среща в UFC. Младия Max е страхотен боец, чудя се какво крие бъдещето за моето младо приятелче.

Определено имаш нужда здрави кръстни връзки в двубой. Някои могат да се бият въпреки това, но други не могат. Винаги съм смятал, че в кариерата ти има моменти, които могат да те изградят или да те пречупят. Имал съм много такива в легендарната си кариера това е само един такъв случай. Бог да ви благослови.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес