Зареждане

Conor McGregor: Бих се срещу Khabib със счупен крак

Conor McGregor: Бих се срещу Khabib със счупен крак
Публикувано на: Април 11, 2019 в 06:03 ч
Conor McGregor отново беше доста активен в социалните мрежи и отговори на доста въпроси от страна на феновете. Имаше такива, които се интересуваха от представянето му срещу Khabib Nurmagomedov. Един от въпросите беше защо той не се движил много в битката и играта му с крака не била на ниво. McGregor отговори така:

3 седмици преди битката си счупих крака. Въпреки това се движих напред и вкарах последните удари за вечерта на неговия кръвен брат. Радвам се от стечението на обстоятелствата и от уроците, които научих. Доволен съм от представянето ми и от подготовката. Времето ще разкрие всичко.


Появиха се и кртици, които пуснаха видео от срещата, в което Khabib налага McGregor на земята и Conor реши да коментира и него:

Много съм доволен от моята защита. Несигурно положение с главата, притисната към оградата. Всяко движение трябва да бъде изчислено, тъй като всяко усилие оставя гарда отворен и може да доведе до последен удар. Нито един от тях не беше близо до това да ме приключи. Нула щети на лицето и аз спечелих следващия рунд.


Битката между тях се проведе миналата година и Khabib успя да го събмитне в 4-тия рунд. Наскоро двамата си размениха яростни обиди и това накара хората да мислят, че ще има реванш.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес