Зареждане

Colby Covington: Заложник съм на UFC

Colby Covington: Заложник съм на UFC
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 10:26 ч
Качил: DoloR
Бившият временен шампион Colby Covington се надяваше на битка с Kamaru Usman през ноември, но двамата отново се разминаха. Организацията искаше да ги изправи един срещу друг в главната битка на UFC 244 в Ню Йорк, но удариха на камък. Covington реши да разкрие какво точно се е случило и споделя, че получил оферта, която не го задоволява.

UFC му предложили да приеме или да се разкара и това е в основата на провалените преговори. Сега не е ясно какво крие бъдещето за Kamaru Usman, но организацията разглежда други опции и в крайна сметка може да даде реванш на бившият шампион Tyron Woodley. Covington беше сигурен за титлата, но пак го прецакаха и сега той твърди, че го третират като боклук:


Това, което се случи беше, че UFC ми предложиха обикновена оферта, каквито предлагат на всеки претендент. Аз им казах, че не съм претендент, а шампион. Никога не съм губил и браня титлата си. Заради мен семейство Тръмп дойде в залата, за да ме гледа. Доналд Тръмп ме спомена в социалните мрежи и ми пожела успех. Залагам живота си за тази организация. 

Oтидох в Бразилия и рискувах живота си и все още има главорези от страната, които ме преследват. Не искаха да преговаряме, а предложиха една оферта и казаха да приемам или да се разкарам. Те ме държат заложник с тези преговори, но аз отстоявам това, което е правилно. Това е лудост, корупция и не е правилно. Не знам какво ще стане. 

Надявам се, че ще предложат разумна оферта. Бяхме близо до битката, но те не искаха да се срещнем по средата. Не искам нещо, което е несправедливо. Искам разумна оферта за работата, която влагам. Искам това, което заслужавам. 


Преди няколко месеца Covington изсипа тонове обиди срещу Dana White и дори отиде да го снима как залага в казино. Презиндента на UFC е човек, който на забравя такива неща и явно няма да даде шанс на Covington.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес