Зареждане

Colby Covington: Залагайте къщите за победата ми над Usman

Colby Covington: Залагайте къщите за победата ми над Usman
Публикувано на: Август 10, 2019 в 08:30 ч
Colby Covington навлезе в серия от 7 поредни победи в UFC, след като миналия уикенд доминира над Robbie Lawler в Ню Джърси. "Chaos" е бивш временен шампион в полусредна категория и отново получи обещание, че ще се бие за титлата с Kamaru Usman. Двамата бойци не спират да говорят един за друг и сипят люти закани и обиди.

Colby вече изяви желание битката да се проведе в Медисън Скуеър Гардън през ноември на UFC 244, а Usman не възрази. Очаква се съвсем скоро от UFC да започнат работа по такава среща, която ще бъде следена с голям интерес. Букмейкърите дадоха голяма преднина за Kamaru, но Covington не се притеснява от това и предвижда лесна победа с нокаут:


Единствената битка, която искам е тази с Marty FakeNewsman. Не мога да направя нищо, ако той се страхува от мен. Ще се наложи да продължа напред, ако той имитира контузии и не иска двубой. Ще се бия с моят добър приятел Masvidal, ако се наложи. 

Аз съм най-добрия боец и ще продължа да го показвам. Аз съм влак и никой не може да ме спре. Аз съм по-добър борец и страйкър от Usman. Аз съм по-добър навсякъде и неговото кардио не може да се мери с моето. Надявам се, че той ще подпише за битка и няма да се страхува. Вече виждам как го нокаутирам в битката. 

Той ще влезе емоционален в двубоя и ще се опита да ме събаря, но това няма да свърши добре за него. Това е лесна битка за мен. Usman удря като една малка кучка. Ще го доминирам по брутален начин. Ако искате да спечелите пари, то тогава заложете къщата на победата ми срещу Usman. Toй е пълна смешка и няма къде да бяга, защото Dana обеща, че следващ за мен е Marty FakeNewsman.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес