Зареждане

Colby Covington: Винаги съм сред хората и съм техен шампион

Colby Covington: Винаги съм сред хората и съм техен шампион
Публикувано на: Юни 1, 2019 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington вярва, че е шампион на народа. Миналата година “Chaos” успя да победи с решение Rafael Dos Anjos и спечели временната титла, но отказа да се бие с Tyron Woodley през септември, защото трябваше да оперира носа си. Covington беше дълго време неактивен и от UFC решиха да му вземат титлата, a сега се очаква той да се бие за безспорната титла срещу Kamaru Usman, който е нов шампион в категорията. Colby вече не е шампион, но това не му пречи да се разхожда със златото и да твърди, че е шампион на хората:


За мен най-важно е да съм шампион на хората. Аз съм сред тях и движим заедно с феновете. Искам да правя това, което феновете искат. Ще се бия с всеки, който феновете кажат. Наредете ми всички претенденти и най-добрите бойци. Аз ще се бия с тях и не ми пука. Искам да съм истински шампион на хората и да се бия за тях. Готов съм да се бия срещу Nate Diaz, Georges St-Pierre и дори с този обожател на овцете Khabib Nurmagomedov

Ще се бия с всички, защото искам да дам на феновете зрелищни битки. Имам чувството, че в последно време феновете биват ограбени. Всички искат да си избират опоненти. Не всеки е готов да се бие с най-добрите. Повечето от тях се оправдават и избират. Всеки иска това и онова. Аз съм тук, за да се докажа и за да направя UFC велики отново.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес