Зареждане

Colby Covington вече не е приятел с малката кучка Jorge Masvidal

Colby Covington вече не е приятел с малката кучка Jorge Masvidal
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR
По всичко личи, че приятелството на бойците от полусредна категория на UFC Colby Covington и Jorge Masvidal е приключило. Миналата седмица имаше доста драма, защото стана ясно, че UFC не могат да накарат Covington да се бие с Kamaru Usman и вместо него обмисляли да дадат шанс на Masvidal. Няколко часа по-късно Jorge изяви желание да се бие с Usman, но той не му отговори и от UFC организираха битката между Nate Diaz и Masvidal, които ще се бият в главната битка на UFC 244 през ноември в Ню Йорк.

В социалните мрежи "Gamebred" сподели, че за него Covington и Kamaru са загубеняци и явно това е обидило сериозно Colby. Бившия временен шампион беше гост при Helwani и сподели, че Masvidal вече е бивш негов най-добър приятел. Covington смята, че неговия съотнорник в American Top Team е просто един използвач:


Jorge Masvidal e човек, който ще те използва когато решиш да направиш нещо за него. Веднага щом спре да има полза от теб и вземеш да се справяш по-добре от него, то в този случай спира да му пука за теб. Точно това се случи между нас. 

Отношенията ни започнаха да се променят, след като той загуби от Demian Maia, а аз отидох в Бразилия и го унищожих. Той започна да се държи различно с мен като боец. Masvidal започна да става завистлив след победата ми над Maia. 

В една от битките ми трябваше да бъде в моя ъгъл, но не се появи и не ми помогна. Интересува се само от себе си. Той не се радва на моите успехи. Jorge е боец, който се интересува само от себе си. Не му пука за теб ако не можеш да си му от полза. 

Сега аз вече го надминах и правя повече пари от него. Аз чукам по-яки мацки от него. Спрявам се по-добре от него в живота и сега той стана една завистлива малка кучка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес